viernes, 28 de marzo de 2014

3. Estructura de l’edifici

3. Estructura de l’edifici

El primer que es planteja per dissenyar el modelat del projecte serà la seva estructura. L’estructura de l’edifici es porticada, amb encavallades en façana. Es desenvoluparà des de la ultima planta, es a dir, planta soterrani 5 fins a planta coberta.
El primer en modelar seran els fonaments. En el cas del nostre projecte els fonaments són sabates puntuals en el cas dels pilars, i sabata continua  en el cas dels murs de contenció.  


Planta fonaments

Seguidament, gracies a les plantes importades en CAD , es situaran planta per planta els diferents pilars,  els respectius forjats i els murs. 


Estructura dels fonaments i pilars.

 En planta baixa hi ha la estructura de encavallades. Aquesta estructura es tractarà en conjunt, fent una com a model, i es copiarà seguint la planta en CAD.  FOTO MODEL ENCAVELLADA


Imatge model encavallada

Fora de l’apartat d’estructura, hem modelat l’edifici de bussines. Aquest edifici l’hem realitzat amb l’opció de Massing and Site , In place-mass, i amb l’ajuda de la planta hem fet la seva superfície. 

  




-          Problemes que hem tingut durant la realització de l’estructura:
En propietats , hem de tenir la vista architectural, i ens vam adonar que la teníem en mechanical, això ens va produir problemes alhora de treballar, com ara:
-       -   Impediment de seleccionar objectes en la vista 3D.
-        - No es podien utilitzar accions com moure o copiar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario