domingo, 1 de junio de 2014

5- Escales i baranes:


Un cop tenim definits els diferents forjats de l’edifici, hem realitzat les diferents escales i baranes.

ESCALES 


Com tenim importats a cada planta els diferents plànols de l’edifici, podrem localitzar l’espai on aniran les escales, i utilitzar-lo com a guia per dibuixar-les en la vista en planta, com veiem en la següent imatge.


Situant-nos en aquesta vista en el menú de Architecture trobem el botó de Stairs , on es poden modelar les escales segons desitgem, nosaltres hem utilitzat stair by component , Run i Straight. Cliquem primer l’inici de l’escala i on acaba el primer tram ,després marcarem el segon tram , i revit ens crearà també l’espai del replà.
Si cliquem a un dels trams , es posarà en color blau indicant que ha estat seleccionat, i podrem modificar les dimensions per acabar de matisar les mesures dels plànols en el modelat, com veiem en la següent imatge.

Un cop finalitzat li donem al botó Finisih edit model, per indicar que hem acabat d’editar.

Per defecte, revit crearà una barana de seguretat en les escales, però podem seleccionar-la i esborrar-la. Quan ja esta modelada l’escala, es pot seleccionar i canviar-li les propietats, és a dir, canviar les mesures de petjada i la contrapetjada dels esglaons , això com l’estil del seu modelat.


BARANES

En el mateix menú que les escales (Architecture) trobem el botó de Railing on seleccionarem l’opció Sketch Path . Hi ha dues opcions que podríem utilitzar per fer les baranes,. Una es amb Line i l’altre amb Pick line. En el primer cas seria anar traçant les línies del arxiu del cad, fent el recorregut que seguiran, o bé la segona opció, que es detectant tota la línia del cad. Nosaltres hem fet la segona. 


Un cop esta feta la barana li donem al boto de finish edit model. Si seleccionem la barana creearà podem cambiar les propietats, però es crea amb una predeterminada de revit, i si volem canviar propietats , sera mllor duplicar-la (així tenim una de model per anar modificant les diferents propietats), y es crearà una nova.




No hay comentarios:

Publicar un comentario