domingo, 1 de junio de 2014

7- Renderitzar i crear presentacions.

PRESENTACIONS

Per les presentacions, revit te situat a la esquerra la finestra on podem veure tot el que hi ha en el arxiu, dividit en plantes, alçats, famílies, grups etc.. Hi ha un apartat que es diu Sheet , on es troben les presentacions. Per crear una nova clicarem al botó dret i a on posa New sheet, i importarem la mesura de la presentació que voldré, en el nostre cas A2. En revit hi ha un requadre de presentació predeterminat, per modificar-lo podem donar a a Edit family o fer doble clic . Des de aquí podrem modificar la família, i guardar-la com una nova.
Nosaltres volíem predeterminar els diferents títols que aniran escrit en cada presentació. Hi ha alguns que no variaran i altres que si. Si no varien podem inserta el text Standard, però si es un títol que pot variar segons la presentació, com ara, el número de plànol li donarem a Label , que s troba situat en el menú Creat .

Un cop el situem en la presentació podem canviar les seves propietats, com el tipus de lletra o l’altura del text, i com en altres casos, duplicarem l’existent , i crearem una nova, com veiem en la imatge.


Cada canvi que fem a la familia es guardarà un cop li donem al botó Load to project, i s’intoduirà actualitzant tots els canvis fet en la presentació del projecte.
En el cas del label , ens apareixerà una finestra Edit Label , on podrem asignar el tipus especiíc de tema del text, com veiem en la imatge.


Que informació introduim en les presentacions?
En la presentació podem introduir totes les vistes fetes i treballades, es a dir, plantes, seccions, renders etc.
Per fer-ho nemoes trenim que arrastrar amb el ratolí les vistes que tenim en la finestra de la esquerra.
Com editar les vistes de les presentacions:
Un cop hem arrastrat la vista desitjada podem fer visibles o amagar els objectes que volem . Per fer-ho hem de clicar al boto dret i activar la vista. 



A sota apareixen els botons :
1- Do not Crop view : On apareix tota la vista sense marges.
2- Show Crop Regin : On apareixen els marges, indicant fins on es veura la vista en la persentació.


Amb aquest dos botons activants podrem acabar de matisar la vista, i editant que es el que volem que es vegi en la presentació final.
Un cop fets els canvis , desactivarem els dos botons anteriors i per últim desactivarem la vista amb el botó dret.

Quan hem arrastrat la vista , per defecte, ens apareix el número de vista introduit , que podrem modificar si el cliquem a sobre, ta i com es mostra en la imatge següent.



RENDERITZAR

Per fer els renders, el primer pas , sera colocar una camara en una de les vistes de les plantes.
Això ho farem des de el menu View , 3D views , camara .
Un cop colocada es crearà en la finestra de l’esquerra, en l’apartat  3D views, la vista creada amb la càmara.
Per acabar de situar bé la vista, ens apareix un petit menú a la dreta amb un botó qu es diu Full Navigation Wheel, on es pot modificar la vista amb opcion de canviar l’altura la inclinació etc ...
Per fer un render, en el menú de sota, hi ha el botó, Show Rendering Dialog, que clicant ens apareixeran les diferents opcions per fer un render amb més  altes o baixes característiques, segons desitgem.  


Per últim, guardarem el render , i es crearà l’apartat Renderings en la finestres de l’esquerra de vistes, on es trobaran tots els renders fets i guardats.





No hay comentarios:

Publicar un comentario