domingo, 1 de junio de 2014

6- Families

FAMILIES

El programa REVIT té dos sistemes diferenciats de modelat. El primer és el que hem utilitzat fins ara que serveix per crear el projecte. El segon serveix per crear famílies. Les famílies són objectes parametritzats que després es poden incloure dins del projecte, aquestes pode ser: mobiliari, lluminàries, estructura, etc.
En aquest projecte em fet vàries famílies i n’hem inserit d’algunes ja existents. A continuació explicarem com crear-ne una i agafarem com exemple la barana metàl·lica de la façana Est.

El primer de tot és obrir una nova família, utilitzarem la plantilla Modelo genérico métrico.


Crearem 2 plans de referència que els parametritzarem de manera que tots els objectes s’estirin o es multipliquin allargant aquests. Aquests plans serviran per modelar però seran invisible dins del projecte . Afegirem una cota parametritzada que permetrà moure els plans de referència un cop la família estigui inserida dins del projecte.


A continuació modelarem tots el objectes horitzontals  que s’extruiran movent els plans de referència.


Seguidament modelarem les barres transversals que s’hauran de multiplicar quan s’allarguin els plans de referència. Es farà una matriu que es parametritzarà.


Per ajustar el número de barres a l’amplada s’haurà d’introduir una fórmula al paràmetre de la matriu, això es farà dins de la propietat de la família.



Introduïts tots els objectes i tots els paràmetres ja estarà la família i es podrà carregar dins del projecte.



No hay comentarios:

Publicar un comentario